امام جعفر صادق علیه‏‌السلام فرمودند:

چون خداوند مـؤمـن را از قـبرش درآورد تمثالى با او خارج شود که در جلو او راه می‏رود و هرگاه مؤمن یکى از صحنه‏‌هاى هراس انگیز روز قیامت را ببیند آن تمثال به او گوید: نترس و غم به خود راه مده . مؤمن به او گوید . تو کیستى؟

تمثال گوید: من همان شادى و سُرورى هستم که به برادر مؤمنت رساندی.

إذا بَعَثَ اللّه‏ُ المؤمنَ مِن قَبرِهِ خَرَجَ مَعهُ مِثالٌ یَقدُمُ أمامَهُ ، کُلَّما رَأى المؤمنُ هَوْلاً مِن أهوالِ یَومِ القِیامَةِ قالَ لَهُ المِثالُ : لا تَفزَعْ ولا تَحزَنْ . فیقولُ لَهُ المؤمنُ : . مَن أنتَ ؟ فیقولُ : أنا السُّرورُ الذی کُنتَ أدخَلتَ على أخیکَ المؤمِنِ.
"اصول کافی ، جلد 2، صفحه 190"

#شادی

#خوشحالی

#سرور

#تمثال_زیبا

#حدیث

#قیامت

#ترس

#امام_صادق

نحوه تهیه نسخه پشتیبان از پروژه ها در پی اچ پی استورم | how to create backup of phpstorm project

هر کس دلی را شاد کند خداوند از آن شادی لطفی برای او قرار دهد . . . !

من همان شادى و سُرورى هستم که به برادر مؤمنت رساندی...!

تمثال ,گوید ,مؤمنت ,راه ,مِن ,فیقولُ ,شادى و ,همان شادى ,من همان ,او گوید ,و سُرورى ,برادر مؤمنت رساندی

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آویده بازی انفجار آموزش بازاریابی و راه اندازی کسب وکار اینترنتی آموزش سئو دیجیتال مارکتینگ فروش فیلم های آموزشی ورزشی نمونه سوالات آخرین دوره ای کلاه گیس باف با موی طبیعی زنانه مجله اینترنتی سگ ها و گربه ها کشتیرانی رابین مارین فیلم و سریال های ایرانی سال 2020 بازی تعمیرات لوازم خانگی سامسونگ و وستسنگهاوس